Designed by Photo & Design

Copyright © 2015 - 2021  Ski-Domki.com

Regulamin

Polityka prywatności

Atrakcje

Wyciąg narciarski

Krynica Zdrój

Atrakcje Krynicy

 

 

Kontakt:

Tel: +48 600 821 490

       +48 668 409 986

E-Mail: kontakt@ski-domki.com

SKI-Domki Krynica-Zdrój

 

Adres:

ul. Zamkowa 74

33-380 Krynica-Zdrój

Polityka Prywatności

PLIKI COOKIES

Niniejsza Polityka dotycząca plików „cookie” odnosi się do strony internetowej www.ski-domki.com. Poprzez używanie strony www.ski-domki.com, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookie” zgodnie z tą polityką dotyczącą plików Cookie. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie plików „cookie” w opisany w tej Polityce sposób, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki lub zrezygnować z użytkowania strony www.ski-domki.com.

 

Czym są pliki „cookie”?

Pliki „cookie” to pliki lub części informacji, które mogą być przechowywane na twoim komputerze (lub innym odblokowanym urządzeniu, takim jak tablet lub smartphone), podczas gdy odwiedzasz strona www.ski-domki.com. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz wartość, którą jest przeważnie przypadkowo wygenerowany unikalny numer.

 

Do czego używamy plików „cookie”?

Korzystanie z plików cookie jest niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania strony www.ski-domki.com. Pliki wykorzystujemy do celów statystycznych i monitorowania aktywności odwiedzin naszych użytkowników, jak również do zapisywania zmiennych sesyjnych, które konieczne są do funkcjonowania niektórych skryptów tej strony. Nie możemy Cię personalnie zidentyfikować na podstawie tych informacji.

 

 

DANE OSOBOWE:

 

  • administratorem danych osobowych jest właściciel strony www.ski-domki.com;

  • dane osobowe przetwarzane będą w celu udzielenia odpowiedzi na zapytanie w formularzu kontaktowym;

  • odbiorcą danych osobowych jest właściciel strony www.ski-domki.com;

  • dane osobowe nie będą przekazywane do osób i firm trzecich;

  • dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania korenspondencji lub do czasu odwołania zgody;

  • posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

  • mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawo do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

facebook

Ski-DOMKI 

SKI-DOMKI